19 juni 2018
19:00

Hjältevads Mariannelunds IS 9-m

Referat: IF Hebe 9-m - Hjältevads Mariannelunds IS 9-m

Laddade för revansch efter senaste förlusten mot Rödsle, tog vi oss till Silverdalen för match mot serieledarna Hebe. Väl medvetna om deras otroliga offensiv presenterade vi för spelarna en taktik att möta detta. Hårt arbete från hela laget med snabb omställning från anfall till försvar och ligga på rätt sida. Första halvleken är jämn och vi lyckas mycket väl med vår taktik. Dessutom ställer vi om snabbt till anfall och spelar oss ur situationer på ett klokt sätt, men det lilla extra i finishen/avsluten saknas. 0-0 i paus. I pausen lyfter vi fram att vi måste bli mer beslutsamma i offensiven. I andra halvlek tar vi över spelet än mer och tar rättvist ledningen genom Beny. Vi fortsätter att skapa chanser och borde utökat vår ledning för att säkra segern. Hebe är giftiga i sina kontringar och kvitteringen kommer till slut. En riktigt väl genomförd match med 2 duktiga lag. För dagen ska Felix och Mustafa lyftas fram lite extra, men en gedigen insats från alla bäddar för en pinne mot serieledarna.